Festés

Egy festés vagy tapétázás egész környezetünk hangulatát megváltoztathatja, új színekkel, tapétával vagy más díszítő elemekkel teljesen újjá varázsolhatjuk otthonunkat.

A festés célja nem csak lakás küllemének megváltoztatása, egy tisztasági festés is kiemelten fontos lehet és nem csak “vészesetben”.

A Legjobb Lakásfelújító a lakásfelújítás, festés, tapétázás, során nem fél felfedezni a hibákat, rejtett hibákat (beázásnál sosem csak a felületet kezeljük) nem végzünk olyan munkát amire nem tudunk nyugodt szívvel garanciát adni. Célunk, hogy Ön jól érezze magát otthonában.

Van egy ötlete ? Pontosan tudja mit szeretne? Tanácsra van szüksége a lakásfelújítás, tapétázás, festés előtt? Keressen miket bizalommal és segítünk Önnek megvalósítani elképzeléseit.

legjobb.lakasfelujito@gmail.com | +36 30 868 3724


Gipszkarton

A gipszkarton sokszor hasznos megoldás lehet szinte bármilyen lakás felújítási munka során.

A szárazépítés sokszor gyorsabb és egyszerűbb, mint a legtöbbször használt építési technológiák, (pl. vakolás). A lakásfelújítás során a hosszan tartó minőség érdekében legtöbbször impregnált gipszkartont használunk. A gipszkarton A2 tűzbiztonsági besorolású, tehát nem éghető, további előnye, hogy szinte bármilyen burkolat, burkolóanyag tökéletesen és esztétikusan elhelyezhető rajta.

A gipszkarton fal, elem jó teherviselő elem, négyzetméterenként, akár 50kg-t is elbírnak a gipszkarton falak, így akár 1mx 1m –es burkolati lapokat is el helyezhetünk rajta, flexibilis ragasztóval.

Hogy valóban a legjobb árakat és feltételek biztosítjuk, arról Ön is meggyőződhet, keressen minket az alábbi elérhetőségék egyikén:

legjobb.lakasfelujito@gmail.com | +36 30 868 3724